Wie zijn wij?

Over ons

De stichtingen Vrienden van Verpleeghuis Oudshoorn en Aangepast Vervoer Oudshoorn willen kleur geven aan het noodzakelijke verblijf in het verpleeghuis. De stichtingen zijn gezamenlijk actief onder de naam VRIENDEN VAN OUDSHOORN. De Vrienden organiseren en/of financieren activiteiten die het welzijn van de cliënten van verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan den Rijn bevorderen. Daarbij gaat het om activiteiten die niet uit het reguliere budget van het verpleeghuis gefinancierd kunnen worden. Lees hier meer.

Het bestuur is als volgt samengesteld:

Naam Functie
Hans Groen in ’t Wout Voorzitter
Ruud Gebel Secretaris
Hidde van der Zee Penningmeester
Ans Verhaar Alg bestuurslid
Marijke van Ast Alg bestuurslid
Birgitta Weimar Alg bestuurslid
Peggy van Hemmesen Alg bestuurslid

 

Contact

Contact opnemen met de Vrienden van Oudshoorn? Vul ons contactformulier in op deze pagina.

Kamer Oudshoorn
ANBI

ANBI status

Gezien deze doelstellingen zijn beide stichtingen door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw gift is dus aftrekbaar van de belastingen.

ANBI-nummer Stichting Vrienden van Verpleeghuis Oudshoorn: 804135228.
ANBI-nummer Stichting Aangepast Vervoer Oudshoorn: 803811329.

De stichtingen hebben hetzelfde bestuur en zijn gezamenlijk actief onder de naam VRIENDEN VAN OUDSHOORN. De Vrienden hebben geen winstoogmerk. Meer informatie over de fiscale aspecten van schenken vindt u hier. U wordt dan doorverwezen naar de site van de Belastingdienst. Meer informatie over de ANBI-status vindt u hier. U wordt dan doorverwezen naar de site van de Belastingdienst.

anbi